Rob's kookboek

Tartaartje met ananas-kerriesaus

Benodigdheden
    rijst
  • 4 tartaartjes
  • peper
  • zout
  • 2 el olijfolie
  • kerriesaus
  • 4 schijven ananas (blik), uitgelekt
Wijntip
  • Rode wijn, Rivierkloof shiraz, Zuid-Afrika Krachtig.
Bereidingswijze
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Bestrooi de tartaartjes met peper en zout.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tartaartjes goudbruin en net gaar.
  4. Bereid intussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen.
  5. Neem het vlees uit de pan en houd warm.
  6. Bak de ananasschijven in het bakvet.
  7. Leg de tartaartjes op een bord.
  8. Leg op elk tartaartje een schijf ananas en schep er een beetje saus over.
  9. Serveer met de rijst.