Een 'snel klaar' gerecht, geschikt als warm extraatje bij de lunch of bij een warme maaltijd met gebakken aardappels en een salade.
Bereidingswijze
- Snijd de plakken ham desgewenst wat bij zodat ronde of rechthoekige stukken ontstaan.
- Klop het ei met de melk los en voeg daaraan enkele korrels zout en peper toe.
- Doe een laagje paneermeel in het bord.
- Haal een plak ham door het ei.
- Laat het overtollige ei afdruipen en leg de ham op de paneermeel.
- Keer de plak en druk de paneermeel aan.
- Klop voorzichtig overtollig paneermeel eraf.
- Doe hetzelfde met de drie andere plakken ham.
- Verhit de olie met de margarine in de koekepan.
- Leg de plakken ham in de pan.
- Bak deze op een matige warmtebron aan beide zijden mooi bruin en krokant.
- Snijd intussen van de tomaat overdwars 4 even dikke plakken af.
- Snijd de plakjes citroen tot in het midden in.