Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Varkensvleesgerechten
- Varkensreepjes in champignonsaus
Varkensreepjes in champignonsaus
Bereidingstijd
ca. 15 minuten
Benodigdheden voor 4 personen
2 uien
500 g champignons fijn
800 g broccoli
400 g varkensreepjes Naturel
25 g boter
1 pakje verse roomkaas met kruiden 125 g
2 el allesbinder
Bereidingswijze
Uien pellen en snipperen.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.
Vlees bestrooien met zout en peper.
In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken.
Broccoli in 8 min. beetgaar koken.
Ui en champignons door vlees scheppen en nog. 4 min. bakken.
Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat.
Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen.
Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.