Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Belegde Broodjes
- Gevulde shoarmabroodjes met sla
Gevulde shoarmabroodjes met sla
Bereidingstijd
Benodigdheden voor 4 personen
trostomaten
1 kleine rode ui
6 eetlepels olie
1 kg shoarmavlees
8 Super shoarmabroodjes
1 zak ijsbergsla naturel (a 200 g)
Calve Dressing naturel
knoflooksaus
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200°C (hete lucht 180°C).
Was en snijd de tomaten in plakjes.
Was en snijd de rode ui in kleine blokjes.
Verwarm de olie in een wok.
Voeg de shoarmareepjes toe en roerbak ze in circa 5 minuten goudbruin en gaar.
Bereid de shoarmabroodjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Vul de shoarmabroodjes met de helft van de tomaat en de rode ui.
Verdeel het shoarmavlees over de broodjes.
Schep de rest van de tomaten en rode ui door de sla en maak het naar smaak aan met sladressing.
Serveer dit samen met de knoflooksaus bij de broodjes.