Rob's kookboek

Foe Yong Hai

Bereidingstijd
Benodigdheden voor 4 personen
  • 8 eieren
  • scheutje melk
  • bakje champignons
  • bakje taugé
  • prei
  • selderij
  • zout
  • peper
Saus
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • groot blik tomatenpuree
  • ketjap
  • zout
  • peper
  • suiker
Bereidingswijze
  1. Klop de eieren in een kom los met een beetje melk.
  2. Voeg fijngesneden champignons, prei, selderij en taugé toe.
  3. Roerbak het in de wok.
  4. Tomato frito toevoegen en verwarmen; laat het net niet koken!
  5. Opdienen met met rijst.
U kunt de tomato frito ook zelf maken

Fruit twee uien en een teentje knoflook, voeg een groot blik tomatenpuree toe, een scheutje ketjap, wat zout, peper, een schepje suiker en breng de saus op goede dikte met water.