Rob's kookboek

Bereidingstijden voor vis

Hele verse vis (ca. 250 g)KoekenpanPocherenOvenStoven
Forel8-10min8-10 min15-20 min15-20 min
Schol4-6 min4-6 min15-20 min10-15 min
Sliptong4-6 min4-6 min15-0 min10-15 min
Gamba's3-4 min3-4 min7-10 min7-10 min
Verse filets (ca. 150 g)
Kabeljauw4-6 min4-6 min15-20 min8-10 min
Koolvis4-6 min4-6 min15-20 min8-10 min
Roodbaars3-5 min3-5 min15-20 min8-10 min
Schol3-5 min3-5 min15-20 min8-10 min
Zalm4-6 min4-6 min15-20 min8-10 min
Zeewolf4-6 min4-6 min15-20 min8-10 min
Zwaardvis4-6 min4-6 min15-20 min8-10 min
Moten (ca. 100 g)
Tonijn4-7 min4-7 min15-20 min8-12 min
Zalm4-7 min4-7 min15-20 min8-12 min
Gebakken vis
Lekkerbek5-6 min10-12 min
Kibbeling3-4 min8-10 min
Mosselen2-3 min6-8 min
Scholfilet3-4 min8-10 min
Kabeljauwburger3-4 min8-10 min
Visfilet3-4 min8-10 min