Rob's web

Uitrusting

Indien we onze eerste hond in huis halen dienen een aantal spullen aanwezig te zijn voor we onze pup of oudere hond ophalen.

Aanwezig dienen te zijn:

Soms levert de fokker de pup af met zijn halsbandje.

Indien we al eerder een hond gehad hebben kunnen we de spullen van de vorige hond gebruiken mits deze de opvolger past.

Defect materiaal dient gerepareerd te worden of vervangen. Te klein materiaal bewaren voor de volgende hond en groter materiaal kopen of van de vorige hond gebruiken. Koop voor honden die op volwassen grootte komen degelijk spul en geen goedkope "made in China" zooi.

Voor meer informatie over producten die besproken worden, kunt u terecht op de sites van de fabrikanten.

Ruffwear (USA) - Julius K9 (H) - Hurrta (FIN) - Kurgo (USA) - Hunter (D) - Ezydog (AUS) - EQDOG (DK) - Mountainsmith (USA) - Outward hound (USA) - Rogz for dogz - (SA) - Trixie (D)

Halsband of tuig? Is een halsband schadelijk voor je hond?

Halsband of tuig voor je hond? Wat is beter? Mensen die een hond hebben als maatje willen allemaal wat het beste is voor hun hond, zowel fysiek als mentaal gezien. We nemen een hond om hun trouw, vriendschap en om zo goed mogelijk voor hem of haar te zorgen, daar hebben ze immers ons voor nodig. De meeste onder ons hebben dan ook een gevoel van trots wanneer het aankomt op de manier waarop je de hond verzorgt, dus wanneer we tegen informatie aanlopen die in conflict is met de wijze waarop we voor onze hond zorgen kan dat als snel voelen als een persoonlijke aanval.

Lees hier verder.

Aanschaf diversen materialen

Veel is via internet te koop en de prijzen verschillen enorm, ook de verzend kosten trouwens. Kijk wat je bij een firma kunt kopen en tel de kosten plus verzendkosten op en vergelijk dit met meerdere bedrijven.

Mijn zoek tocht leverde verschillende resultaten op.

Voor de Julius K9 tuig en chestpad kunt u het goedkoopst bij Beestenspul terecht. Overige Julius spullen inclusief de originele wenslogo's kunt u verkrijgen bij K9shop of bij de Julius K9 mainstore. De geborduurde wenslogo's bij K94dogs en K9-label.

Het wil niet zeggen dat ze aanbierders altijd de goedkoopste zijn, want concurenten kunnen een goedkpoere aanbieding hebben.