Rob's kookboek

Frambozenmousse

Bereidingstijd
Benodigdheden voor 4 personen
  • 300 g (diepvries) frambozen
  • 1 eierdooier
  • 30 g suiker
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje klopklop
  • 2-4 eetlepels frambozenlikeur

Home - Kookboek - Desserts - Frambozenmousse


Bereidingswijze
  1. De frambozen op kamertempereatuur laten ontdooien en met een vork fijnprakken.
  2. De eierdooier met suiker schuimig kloppen en de frambozen toevoegen.
  3. De room 1 minuut kloppen, klopklop toevoegen, de slagroom stijf kloppen en door de frambozenpuree scheppen.
  4. Een schaal met de mousse vullen, ongeveer 45 minuten in het diepvriesvak van de koelkast laten opvriezen.
  5. Schep de mousse in glazen en verdeel de likeur erover.