Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Gourmet
- Hamburger à la raclette
Hamburger à la raclette
Bereidingstijd
Benodigdheden
400 g gehakt
1 ei
1 fijn gesnipperde ui
2 eetlepels
Fijngehakte peterselie
Peper
Boter
Kruidenboter
Enkele plakken kaas
Tip van de kok
In plaats van kruidenboter is het ook erg lekker om een stukje ananas op de hamburgertjes te leggen alvorens de kaas te laten smelten.
Bereidingswijze
Maak het gehakt op de gebruikelijke wijze aan met diverse ingrediënten.
Maak vervolgens balletjes van het gehakt welke U plat drukt.
Smelt wat boter in de pannetjes en bak hierin de hamburgertjes aan beide kanten mooi bruin.
Vervolgens doet U wat kruidenboter op de hamburgertjes en legt hier een plak kaas op.
Plaats de pannetjes nu onder het element en laat de plak kaas smelten.