Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Gourmet
- Hongaarse kalfsoesters
Hongaarse kalfsoesters
Bereidingstijd
Benodigdheden
Kalfsbiefstuk van ± 1 cm dik, in stukjes gesneden
Rundertong, in dunne reepjes gesneden
Achterham, in dunne reepjes gesneden
Champignons, in plakjes gesneden
Bouillon (van een blokje) of bruine saus
Bloem
Peper
Zout
Boter
Bereidingswijze
Smelt wat boter in de pannetjes.
Strooi wat peper en zout op het kalfsbiefstukje en wentel het rondom door de bloem.
Bak het vervolgens aan beide kanten snel bruin in de hete boter.
Voeg wat reepjes tong, ham en plakjes champignon toe in de pannetjes en laat het geheel bakken tot het vocht is verdampt.
Voeg vervolgens wat bouillon of bruine saus toe en laat dit nog even doorsudderen tot het geheel goed warm is.