Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Rundvleesgerechten
- Aziatische rundvleesschotel
Aziatische rundvleesschotel
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
1 Chinese kool
15 g peterselie
50 g cashewnoten ongezouten
300 g pandanrijst
2 el zonnebloemolie
450 g runderreepjes naturel
200 ml kokosmelk
1 kuipje boemboe voor rendang vlees (125 g)
1 zakje peen julienne (150 g)
Bereidingswijze
Kool in repen snijden.
Peterselie fijnsnijden.
Cashewnoten grof hakken.
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Cashew-noten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan.
Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken.
Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen.
Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven.
Rijst over 4 borden verdelen.
Rundvlees ernaast scheppen.