Rob's kookboek
Home
-
Kookboek
-
Rundvleesgerechten
- Tartaartje met ananas-kerriesaus
Tartaartje met ananas-kerriesaus
Benodigdheden
rijst
4 tartaartjes
peper
zout
2 el olijfolie
kerriesaus
4 schijven ananas (blik), uitgelekt
Wijntip
Rode wijn, Rivierkloof shiraz, Zuid-Afrika Krachtig.
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Bestrooi de tartaartjes met peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de tartaartjes goudbruin en net gaar.
Bereid intussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen.
Neem het vlees uit de pan en houd warm.
Bak de ananasschijven in het bakvet.
Leg de tartaartjes op een bord.
Leg op elk tartaartje een schijf ananas en schep er een beetje saus over.
Serveer met de rijst.