Rob's kookboek

Varkensreepjes in champignonsaus

Bereidingstijd
  • ca. 15 minuten
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 uien
  • 500 g champignons fijn
  • 800 g broccoli
  • 400 g varkensreepjes Naturel
  • 25 g boter
  • 1 pakje verse roomkaas met kruiden 125 g
  • 2 el allesbinder

Bereidingswijze
  1. Uien pellen en snipperen.
  2. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  3. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.
  4. Vlees bestrooien met zout en peper.
  5. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken.
  6. Broccoli in 8 min. beetgaar koken.
  7. Ui en champignons door vlees scheppen en nog. 4 min. bakken.
  8. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat.
  9. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  10. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen.
  11. Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.